Ιντερνασιονάλ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Μολέδο»

Είναι πολλά τα λεφτά Βαγγέλη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος για το μέλλον του Ροντίγκο Μολέδο εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μορένο. Συκγκεριμένα, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα correiodopovo.com.br, υπογράμμισε ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ, δεν πρόκειται να φύγει από την Ιντερνασιονάλ. Θυμίζουμε, ότι όπως είχε αποκαλυφθεί, ο Μολέδο είχε συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βραιζιλιάνου στην ΑΕΚ.

Στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν δηλώσεις του αντιπροέδρου ποδοσφαίρου της Ιντερνασιονάλ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συζητήσει καν την παραχώρηση τόσο του Μολέδο, όσο και του έτερου κεντρικού αμυντικού, Βίκτορ Κουέστα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να διαπραγματευτεί η Ίντερνασιονάλ για κανέναν από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της που παίζουν. Θα είναι θεμελιώδους σημασίας για την ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο Μορένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X