Πιέζει για Ρεάλ ο Νεϊμάρ

Πιέζει για Ρεάλ ο Νεϊμάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Νεϊμάρ εμμένει στην απόφαση του να φύγει από το Παρίσι και την Παρί και να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να φύγει και πιέζει προκειμένου αυτή να γίνει μετά το Μουντιάλ, ενώ την άποψη του γιου του επιβεβαιώνει και ο πατέρας του ο οποίος μένει στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας.

Από την πλευρά της η Ρεάλ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα στο συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε στείλει τους ανθρώπους του στην Βραζιλία όσο καιρό ο παίκτης έκανε την αποθεραπεία του για να τον πείσουν να πει το «ναι».

Άλλωστε ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του, μιας και είναι αβέβαιο το εάν το αστέρι της ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στην Μαδρίτη, με συνέπεια να ψάχνει τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X