Για πάντα στην ΑΕΚ ο αρχηγός Γεωργιάδης, ανανέωσε και ο Δομπρής

Για πάντα στην ΑΕΚ ο αρχηγός Γεωργιάδης, ανανέωσε και ο Δομπρής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση της να διατηρήσει τον βασικό κορμό και να προχωρήσει σε βελτιωτικές κινήσεις που θα την δυναμώσουν ακόμα περισσότερο. Οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις είναι σε πρώτο πλάνο με την διοίκηση να έχει “κλείσει” ήδη τα σημαντικότερα μέτωπα. Η αρχή έγινε με τον Στάθη Ζαμπούνη και ακολούθησαν Χρήστος Μυλωνάς και Έλντιν Βραζάλιτσα.

Σήμερα σειρά είχαν οι Διονύσης Γεωργιάδης και Μπάμπης Δομπρής.

Οι δύο παίκτες είχαν επαφή με τον διοικητικό υπεύθυνο, Σταμάτη Παπασταμάτη και έδωσαν αμέσως τα χέρια, δείχνοντας έμπρακτα την κοινή τους επιθυμία για να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά. Οι ανανεώσεις δεν σταματούν εδώ καθώς δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του δεύτερου αρχηγού, Παναγιώτη Νικολαϊδη ο οποίος επίσης μίλησε με τον Σταμάτη Παπασταμάτη και τις επόμενες ημέρες θα έχουν νέα συνάντηση για να οριστικοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας τους. Επίσης δεδομένη θεωρείται και η παραμονή του Ιούλιου Αργυρού. Από κει και πέρα απομένουν κάποιες ακόμα εκκρεμότητες από το υπάρχον ρόστερ που θα ξεκαθαρίσουν σε συνάρτηση και με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν. Πάντως δύσκολη θεωρείται η παραμονή των Χρήστου Νικολαϊδη και Γιώργου Πέρρου ενώ σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις των Χατσίκα, Τσικογιαννόπουλου, Βαμβακά.

Για πάντα στην ΑΕΚ ο αρχηγός Γεωργιάδης, ανανέωσε και ο Δομπρής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X