Ο Ντράγκαν Σάκοτα θα επιλέξει τον διάδοχο του

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θα επιλέξει τον διάδοχο του
Photo Credits: INTIME

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί και σιγά-σιγά αρχίζει ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το πρώτο θέμα που πρέπει, και θα ξεκαθαρίσει σύντομα, είναι αυτό του προπονητή που θα βρίσκεται στον πάγκο της «Βασίλισσας» την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, το τοπίο σχετικά με τον προπονητή της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν δείχνει να ξεκαθαρίζει μετά το πολύωρο ραντεβού του Ντράγκαν Σάκοτα με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Κυπελλούχου Ευρώπης, Μάκη Αγγελόπουλο.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η συνεργασία τους θα περάσει σε άλλο επίπεδο και ο πρώην υπηρεσιακός τεχνικός που οδήγησε την «Βασίλισσα» στα δύο τρόπαια την σεζόν που ολοκληρώθηκε θα αλλάξει πόστο, παραμένοντας όμως στην ομάδα της καρδιάς του, ως αθλητικός σύμβουλος.

Στην κορυφή της λίστας των επίδοξων διαδόχων του Nτράγκαν Σάκοτα, βρίσκονται ο Δημήτρης Πρίφτης (η Ούνικς Καζάν έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει την option για τον 2ο χρόνο του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου), ο Αντρέα Τρινκιέρι(είναι ελεύθερος καθώς απολύθηκε από την Μπάμπεργκ) και ο Ηλίας Ζούρος.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τέως προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα θα χρήσει ο ίδιος τον διάδοχο του. Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ εμπιστεύονται απόλυτα την κρίση του έμπειρου κοούτς και αποφάσισαν να ορίσει ίδιος τον νέο τεχνικό της «Βασίλισσας».

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X