Μπεργκ: «Σκέφτομαι την επιστροφή στην Ελλάδα...»

Μπεργκ: «Σκέφτομαι την επιστροφή στην Ελλάδα...»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μυαλό του Μάρκους Μπεργκ, βρίσκεται η επιστροφή στην Ελλάδα και την Super League. Ο πρώην φορ των «πρασίνων» μίλησε στο Sdna για τον Παναθηναϊκό, αλλά και το Μουντιάλ της Ρωσίας,  στ οποίο συμμετέχει με την Εθνική Σουηδίας  στην οποία είναι η αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να βρίσκομαι σήμερα εδώ και να συμμετέχω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήρθα στην Ελλάδα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για μένα. Με την βοήθεια των συμπαικτών μου, των προπονητών μου στον Παναθηναϊκό και φυσικά των οπαδών κατάφερα και απέκτησα και πάλι αυτοπεποίθηση. Πίστεψα στον εαυτό μου και ένα θετικό συναίσθημα επέστρεψε μέσα μου.

Κρατάω μόνο θετικά συναισθήματα για όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό. Μου έδωσαν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση στα δύσκολα και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μέσα από τα τέσσερα υπέροχα χρόνια που πέρασα εκεί βρήκα και πάλι τον εαυτό μου και αυτό είναι κάτι που πάντα θα κρατώ μαζί μου. Τόσο τώρα που αγωνίζομαι όσο και όταν σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο», τόνισε για τον ΠΑΟ και πρόσθεσε για το αν έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα: «Ναι σίγουρα. Όπως όλοι ξέρετε έχω τεράστια αγάπη για το κλαμπ, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Όλα αυτά συνθέτουν κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα και έτσι υπάρχει πάντα στο μυαλό μου η προοπτική να επιστρέψω μια μέρα».

ADVERTISING

Όσο για το αν θεωρεί πως υπάρχει ανάγκη χρήσης του VAR και στην Ελλάδα, εξήγησε: «Ναι πιστεύω πως χρειάζεται στην Ελλάδα το VAR. Πιστεύω πως θα βοηθήσει στις φάσεις που ο διαιτητής δεν είναι για κάτι σίγουρος να υπάρχουν δύο ή τρεις άλλοι άνθρωποι που θα μπορούν να τον βοηθήσουν να πάρει την σωστή απόφαση. Πιστεύω ότι έτσι μπορούν και στην Ελλάδα να αποφευχθούν λάθη που γίνονται από τους διαιτητές».

Αναφέρθηκε επίσης στην επικράτηση της Σουηδίας απέναντι στη Νότια Κορέα: «Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα, ήταν φανταστικό. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Καταφέραμε μετά από τόσα χρόνια και βρεθήκαμε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και επιπλέον συνδυάσαμε την επιστροφή μας με νίκη στην πρεμιέρα. Νομίζω πως δίκαια κερδίσαμε. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως αν δεν υπήρχε το VAR θα έδινε το πέναλτι μόνος του. Έτσι είναι το VAR, αφήνει το παιχνίδι να κυλήσει και εφόσον χρειαστεί επιστρέφει για να δει το βίντεο. Αν όμως δεν υπήρχε τότε θα είχε δοθεί το πέναλτι από την αρχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X