Η «χρυσή» γενιά της ΑΕΚ

Η «χρυσή» γενιά της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο έχει κάνει εντυπωσιακό «παιδομάζωμα» και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει, αφού οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν πως εκτός από το παρόν, κοιτάζουν και το μέλλον.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, δίνει μεγάλη βάση στους «μικρούς» και δεν είναι λίγες οι φορές που όταν του επιτρέπει το πρόγραμμά του παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες των ομάδων.

Το καλοκαίρι του 2016, ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» και οι συνεργάτες του στην ΚΑΕ ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν, προσφέροντας στον  Μανώλη Χατζηδάκη συμβόλαιο συνεργασίας όχι ενός ή δύο, αλλά επτά ετών!

Δεδομένου ότι οι καλοί ψηλοί σπανίζουν, η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια επένδυση που είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί χρυσοφόρος στο μέλλον, καθώς ο γεννημένος το 2000 άσσος έχει προδιαγραφές να πραγματοποιήσει μια σεβαστή καριέρα στον χώρο του μπάσκετ.Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός σέντερ, Μανώλης Χατζηδάκης θα προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα την ερχόμενη σεζόν, ώστε να ενισχύσει το δύσκολο έργο της ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 18χρονος είναι ένα ταλέντο με προδιαγραφές, όχι ένας έτοιμος παίκτης. Ο χαρακτήρας του όμως αλλά και η εξαιρετική νοοτροπία του νεαρού της ΑΕΚ εγγυώνται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη δώσει το 100% του εαυτού του τη νέα σεζόν.

Περιθώρια βελτίωσης φυσικά και υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση ο… μικρός είναι στο σωστό δρόμο και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να πετύχει αυτό που θέλει.

Μάλιστα, η ΑΕΚ έδειξε πως δικαιώθηκε πλήρως από τις επιλογές της στους… μικρούς, καθώς  έχει διπλή εκπροσώπηση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων, που ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως τις 5 Αυγούστου. Η «Βασίλισσα» εκπροσωπείται από τον Νίκο Ρογκαβόπουλου ο οποίος έκανε… όργια στο χθεσινό ματς με την Ιταλία, έχοντας 32 πόντους και 12 ριμπάουντ! Στην «γαλανόλευκη», βρίσκεται για την ΑΕΚ και ο Μανώλης Χατζηδάκης.

Επιπλέον,  οι έφηβοι της «Βασίλισσας» με μπροστάρη τον Χατζηδάκη και τον Ρογκαβόπουλο πήραν φέτος και το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας ΕΣΚΑ αλλά και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο.

H AEK, πάντως, συνεχίζει δυναμικά το… παιδομάζωμα για την ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής της και από την αρχή μάλιστα του καλοκαιριού έχει καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις νεαρών παικτών.

 

 

 

 

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X