Ιστορικό ρεκόρ ισοφάρισε ο Μάρκες στο Μουντιάλ

Ιστορικό ρεκόρ ισοφάρισε ο Μάρκες στο Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράφα Μάρκες, με την είσοδό του στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Γερμανία, ισοφάρισε ένα σπουδαίο ρεκόρ στα Παγκόσμια Κύπελλα. Συγκεκριμένα, ο Μεξικανός στόπερ έχει αγωνιστεί σε πέντε διαφορετικά τουρνουά στην καριέρα του.

Σε ηλικία 39 ετών, ο Μάρκες ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Άτλας και ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο μετά από τη διοργάνωση της Ρωσίας.

Ο Χουάν Κάρλος Οσόριο τον πήρε στην αποστολή και στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου κόντρα στη Γερμανία, τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή.

Ο πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα είχε αγωνιστεί πρώτη φορά στη διοργάνωση του 2002 σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα, ακολούθησε το 2006 σε Γερμανία, το 2010 σε Νότια Αφρική και το 2014 σε Βραζιλία.

Αν και είναι διεθνής από το 1997, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, με συνέπεια να μην καταρρίψει το ρεκόρ που θέσπισε ο συμπατριώτης του, ο τερματοφύλακας Αντόνιο Καρμπαχάλ, που συμμετείχε πρώτος σε πέντε τουρνουά από το 1950 μέχρι το 1966.

Το ρεκόρ αυτό ισοφάρισε ο Λόταρ Ματέους στο Παγκόσμιο Κύπελλο που… έχασε ο Μάρκες, συμμετέχοντας σε όλες τις διοργανώσεις με Δυτική Γερμανία και Γερμανία από το 1982 μέχρι το 1998.

Αντιθέτως, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ολοκληρώνει την καριέρα του χωρίς να έχει πιάσει τον “μαγικό” αριθμό πέντε. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει βρεθεί σε αποστολές για πέντε Παγκόσμια Κύπελλα, αρχίζοντας από το 1998 και φτάνοντας μέχρι το 2014, ωστόσο στη διοργάνωση της Γαλλίας δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι, με συνέπεια να έχει συμμετοχή σε τέσσερις διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X