«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπογκοντά» (VIDEO)

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπογκοντά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και στο πλαίσιο αυτό, βελγικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Τεό Μπογκοντά.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος της Θέλτα, αγωνίστηκε ως δανεικός φέτος στο δεύτερο μισό με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, σημειώνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ, σε 19 συμμετοχές του με τη βελγική ομάδα. Μάλιστα, η πολύ θετική του παρουσία έκανε τους ιθύνοντες του βελγικού συλλόγου να επιθυμούν να παρατείνουν τον δανεισμό του, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί μνηστήρες που ενφιαφέρονται για την περίπτωση του και ανέμεσα σε αυτούς και οι Πρωταθλητές Ελλάδας.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «voetbalbelgie.be» αναφέρει πως «το έργο της Ζούλτε είναι δύσκολο μια και για την απόκτησή του ενδιαφέρονται άλλες ομάδες από το Βέλγιο, η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ και ένας από σύλλογος από Ισπανία και Γερμανία».

Ο Μπογκοντά έχει αγωνιστεί ακόμα στην Τραμπζονσπόρ, αλλά και στις μικρές Εθνικές του Βελγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X