Η... τεχνολογία έσωσε τη Γαλλία

Η... τεχνολογία έσωσε τη Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα… χίλια ζόρια επικράτησε η Γαλλία με 2-1 της Αυστραλίας στο Καζάν, για την πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου. Οι “τρικολόρ” θα πρέπει να χρωστάνε… χάρη στην τεχνολογία, αφού αρχικά το VAR και στη συνέχεια το Goal Line Technology έσωσαν την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ από την γκέλα.

Ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ για τους Γάλλους στο 58′ με έυστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισαν τα “καγκουρό” τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Γέντινακ. Ο Πογκμπά λύτρωσε τους “τρικολόρ” στο 81′ με τυχερό τρόπο, αφού το σουτ που επιχείρησε βρήκε κόντρα σε παίκτη των Αυστραλών, με την μπάλα να περνάει οριακά ολόκληρη τη γραμμή του Ράιαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γαλλία: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Πογκμπά, Γκριζμάν (70′ Ζιρού), Μπαπέ, Ντεμπελέ (70′ Φεκίρ), Τολισό (78′ Ματουιντί), Καντέ, Ερνάντεθ

Αυστραλία: Ράιαν, Μίλιγκαν, Λέκι, Κρους (84′ Αρζάνι), Ναμπούτ (64′ Γιούριτς), Μόουϊ, Γέντινακ, Μπέιτς, Ρισντόν, Σέινσμπερι, Ρόγκιτς (72′ Άιρβιν)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X