Τινάζει την μπάνκα η Τσέλσι για Μανωλά (ΦΩΤΟ)

Τινάζει την μπάνκα η Τσέλσι για Μανωλά (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sport Italia» η Τσέλσι φαίνεται αποφασισμένη να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα. Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 44 εκατομμυρίων ευρώ στην ιταλική ομάδα για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ. Το συγκεκριμένο ποσό υπερκαλύπτει την ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του διεθνή κεντρικού αμυντικού με τους «Τζιαλορόσι», κάτι που σημαίνει ότι εφόσον το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ευσταθεί, οι Κυπελλούχοι Αγγλίας μπορούν να διαπραγματευθούν απευθείας με τον Έλληνα στόπερ και πρώην άσο των Θρασύβουλου, ΑΕΚ, Ολυμπιακού (2012-14), προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ και να εντάσσεται στους «Κανονιέρηδες» την 1η Ιουλίου, ενδέχεται λοιπόν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Εθνικής Ελλάδας να κατοικεί στο Λονδίνο την επόμενη σεζόν..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X