Αστυνομικοί για τα επεισόδια στο ΣΕΦ: «Παίζεται η ζωή μας κορώνα γράμματα»

Αστυνομικοί για τα επεισόδια στο ΣΕΦ: «Παίζεται η ζωή μας κορώνα γράμματα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιδρούν οι αστυνομικοί για τα κρούσματα βίας στα γήπεδα. Μετά τα χθεσινά επεισόδια στο ΣΕΦ, στο περιθώριο του τέταρτου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για οργανωμένους στρατούς που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Παράλληλα τονίζουν πως θα κινηθούν νομικά και θα απαιτήσουν τιμωρίες. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δυστυχώς οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τη Συρία αλλά από το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας. Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης). Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα.

Τέλος, θα αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες εν’ όψει και της ημερίδας για την αθλητική βία την προσεχή Δευτέρα (συνομιλώντας με Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τις υπόλοιπες Ενώσεις της Αττικής), ώστε να τιμωρηθούν επιτέλους οι ανευθυνουπεύθυνοι και να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X