Θέλει Στρακόσια η Λίβερπουλ

Θέλει Στρακόσια η Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις θέσεις στις οποίες αναμένεται να ενισχυθεί η φιναλίστ του Champions League είναι αυτή του τερματοφύλακα και στο προσκήνιο βρίσκεται ο Θωμάς Στρακόσια. Αυτό αναφέρει η «Messaggero» που εδρεύει στη Ρώμη και προφανώς έχει πληροφορίες μέσα από τη Λάτσιο, που κατέχει τα δικαιώματα του 23χρονου γκολκίπερ.

Μέχρι πρόσφατα, ο Γιούργκεν Κλοπ και οι «reds» ασχολήθηκαν με τις περιπτώσεις των Άλισον Μπέκερ της Ρόμα και του Γιάσπερ Σίλεσεν της Μπαρτσελόνα, αλλά και οι δύο κρίθηκαν… αλμυροί οικονομικά. Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος αποτελεί προϊόν του Πανιώνιου και είναι γιος του Φώτη Στρακόσια προέρχεται από σούπερ σεζόν με 53 συμμετοχές και εκτιμάται ότι ο ιταλικός σύλλογος σκοπεύει να τον δώσει με 30 εκατ. λίρες (κοντά 34 εκατ. ευρώ) περίπου.

Υπενθυμίζεται ότι οι «λατσιάλι» είναι κοντά στην απόκτηση του Σίλβιο Προτό, που φέτος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X