Γαρουφαλιάς: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ»

Γαρουφαλιάς: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων για την ΑΕΚ στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του αλλά και για την μεταγραφή του στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Super FM:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ατρόμητο: «Είναι πολύ καλές οι συνθήκες, το προπονητικό κέντρο, αλλά ακόμα δεν έχω δει πολλά πράγματα γιατί δεν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία».

Για το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων να τον αποκτήσουν και την προτίμηση στον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος μου έδειξε ότι με ήθελε πολύ από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους του. Είναι ένα καλό βήμα για ‘μενα».

Για το τι κρατάει από το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πέρασα πολύ καλά, γνώρισα πολλούς ανθρώπους. Είχαμε και κακές στιγμές και δύσκολες, αλλά ό,τι πέρασα αυτά τα 4 χρόνια θα μου είναι πολύ χρήσιμο για το μέλλον».

Για την υπομονή και τη σκληρή δουλειά που τον δικαίωσαν με μια θέση στην ενδεκάδα: «Τα πιο δύσκολα που έχει να αντιμετωπίσει ένας παίκτης στην καριέρα του, είναι ένας τραυματισμός ή το να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο καθέ χαρακτήρας το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Πρέπει να δείξεις υπομονή, να δουλεύεις και να προσπαθείς κάθε μέρα να δείχνεις ότι είσαι έτοιμος να βοηθήσεις. Και φυσικά, όταν έρθει η ευκαιρία σου, να την αρπάξεις. Τα πρώτα χρόνια δεν έπαιζα, αλλά είμαι πεισματάρης σαν χαρακτήρας και αυτό που θέλω, το διεκδικώ και το κερδίζω».

Για το αν ο τραυματισμός του, όταν πρωτοήρθε, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του: «Ναι σίγουρα, γιατί μόλις είχα έρθει και δεν είχα πολλά χρόνια πριν που έπαιζα επαγγελματικά. Είχα παίξει μόνο ένα χρόνο στη Football League. Εκεί ήταν δύσκολα. Με έκανε όμως πιο δυνατό ο τραυματισμός αυτός ψυχολογικά».

Για το ποιόν ανυπομονεί να έχει νέο συμπαίκτη: «Έχει πολύ καλούς παίκτες ο Ατρόμητος. Έπαιζαν πολλοί φίλοι μου εκεί φέτος, όπως ο Γιαννιώτης που ήμασταν και συμπαίκτες στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έφυγε πλέον για τον Ολυμπιακό».

Για το αν είχε κλείσει ο κύκλος του στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Νομίζω ότι ήταν μια καλή στιγμή να φύγω. Το σκέφτηκα αρκετά, αλλά είχε κλείσει ο κύκλος μου και ήθελα κάτι καινούργιο. Είναι ένα καλό σκαλοπάτι για ‘μενα ο Ατρόμητος».

Για τις σχέσεις που διατηρεί πλέον με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τις καλύτερες και με τα παιδιά και με τους ανθρώπους της ομάδας. Όποτε με φέρνει ο δρόμος στα Γιάννενα θα τα λέμε».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Με βοήθησε πάρα πολύ από την αρχή. Δούλεψε αρκετά μαζί μου και του χρωστάω πολλά. Όπως δούλεψαν μαζί μου κι άλλοι άνθρωποι, όπως ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Βασίλης Αλεξίου».

Για το αν θεωρεί ότι στεναχώρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣ η απόφασή του να φύγει: «Αυτό το ξέρει ο ίδιος. Είχαμε καλή σχέση, είναι κοντά στην ομάδα».

Για το αν ο ΠΑΣ αδίκησε τον εαυτό του και αν μπορούσε να φτάσει ψηλότερα: «Νομίζω ότι ειδικά φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε καλή ομάδα, αλλά ήρθαν κάποια άτυχα αποτελέσματα, τα οποία έπρεπε να τα πάρουμε για να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι. Λίγο η τύχη, λίγο η δική μας ευθύνη, που δεν κάναμε νίκες σε καθοριστικά ματς, μας στοίχισαν».

Για τις απαιτήσεις της θέσης του αμυντικού χαφ: «Πιστεύω ότι πρέπει να έχει πολλά χαρίσματα ένα αμυντικό χαφ. Να τρέχει πολύ, να χρησιμοποιεί το μυαλό του, να είναι καλός με την μπάλα. Υπάρχουν πολλοί τύποι παικτών, ο καθένας έχει τα χαρίσματά του».

Για το ποίοι θα του λείψουν από τον ΠΑΣ: «Κάναμε πολύ παρέα με τον Μανθάτη φέτος, πέρυσι με τον Κούτρη και πρόπερσι με τον Μανιά. Όλοι φεύγανε μετά… με μεταγραφή (σ.σ. γέλια). Με όλα τα παιδιά όμως είχα πολύ καλές σχέσεις, βγαίναμε όλοι μαζί για καφέ, ήμασταν οικογένεια. Όποιος ερχόταν στην ομάδα έμπαινε κατευθείαν στο κλίμα και αυτό σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου».

Για το τι ονειρεύεται για το μέλλον του: «Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να μη μένω στάσιμος. Το που θα φτάσω, θα το δείξει ο χρόνος».

Για το αν έχει εντοπίσει τα στοιχεία που κάνουν τον Ατρόμητο μια «υγιή» ομάδα: «Ο Ατρόμητος έχει ό,τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να δουλέψει καλά και να εξελιχθεί, παρότι δεν ανήκει στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Έχει τα πάντα».

Ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά στα Γιάννενα: «Γέρνει στα όμορφα η ζυγαριά, χωρίς αμφιβολία».

Για τον κόσμο του ΠΑΣ: «Τους ευχαριστώ για τη στήριξη που είχα. Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να πηγαίνει περισσότερο στο γήπεδο. Όλοι μαζί να πηγαίνουν κάθε χρόνο και πιο ψηλά. Ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς οπαδούς και μπορεί να γεμίζει πιο συχνά το γήπεδο».

Για το αν μπορεί να ξαναβγει ο ΠΑΣ Ευρώπη: «Σίγουρα. Έχει κρατήσει τον κορμό, ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά, οπότε μπορεί να κυνηγήσει πάλι την πεντάδα».

Για το αν θεωρεί θετική την παραμονή του κ. Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα είναι στα θετικά. Ο κόουτς έχει βοηθήσει και έχει δουλέψει πολύ την ομάδα».

Για τον Νταμίρ Κάναντι: «Δεν έχουμε πει πολλά ακόμα. Από τη στιγμή που με ήθελε, αυτό τα λέει όλα».

Για το πώς είδε το πρωτάθλημα: «Ήταν αρκετά δύσκολο. Αν εξαιρέσουμε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που ήταν ένα επίπεδο πάνω, οι υπόλοιπες κοντράρονταν μεταξύ τους».

Για το αν πήγε δίκαια το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ: «Είχε πολύ καλή ομάδα. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο καθένας το βλέπει από διαφορετική σκοπιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X