Ζαλισμένος Κάναντι: 13 Μάρτη τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι δικαίως πρώτη, τώρα θέλει τον ΠΑΟΚ... Πρωταθλητή!

Κάναντι: «Όταν κερδίζεις ΑΕΚ και Ολυμπιακό σημαίνει πως τα παιδιά αυτά έχουν ποιότητα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι ένας αξιοπρεπής και αρκετά καλός προπονητής. Εφτασε τον Ατρόμητο πολύ ψηλά με καλή δουλειά. Ωστόσο στις δηλώσεις του μπερδέυεται. Στις 13 Μαρτίου μετά τα αίσχη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου του ένοπλου Σαββίδη είχε πει «Ο Ολυμπιακός ήταν ασφαλής στα τελευταία 20 χρόνια, αλλά τώρα ο ΠΑΟΚ είναι ανάλογα οικονομικά ισχυρός και έχει προπονητικό κέντρο και γήπεδο. Μετά είναι η ΑΕΚ, που δεν είναι άδικα στην κορυφή της βαθμολογίας, και ο Παναθηναϊκός. Ακολουθούν ο Αστέρας, ο Πανιώνιος, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη και ο Ατρόμητος, πέντε ομάδες με πολλά κοινά χαρακτηριστικά».

Τώρα τα… γύρισε. Και θέλει τον ΠΑΟΚ… Πρωταθλητή, Την ομάδα που του έδωσε 2-3-4-5-6 δανεικούς.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν κατά τη γνώμη μου η πιο δυνατή ομάδα, έπαιξε καλύτερα, τον θεωρώ πρωταθλητή για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε! Μετά από τόσα χρόνια κυριαρχίας του Ολυμπιακού, υπάρχει μεγάλη ιστορία στην κόντρα των ομάδων στην Ελλάδα. Ασφαλώς και η ενέργειά του Σαββίδη δεν ανήκει στο πλαίσιο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αν και μετά ζήτησε συγγνώμη. Πάντως σίγουρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Στη συνέχεια η κυβέρνηση διέκοψε το πρωτάθλημα. Είναι περιττά όλα όσα συνέβησαν, προφανώς όλοι προτιμάμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, οι οπαδοί να έχουν την πρέπουσα συμπεριφορά, να μην παρασυρόμαστε από τα λάθος συναισθήματα. Η Ελλάδα δεν μοιάζει με την Αυστρία, διαφέρουν πολύ σαν χώρες, έχουν διαφορετική κουλτούρα, αυτό φαίνετα και στον τρόπο με τον οποίο φέρονται οι φίλαθλοι. Στην Αθήνα υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο και οπαδοί της μιας δεν μπορούν να πάνε σε περιοχές που “ανήκουν” σε άλλους» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X