Kάνει τον... δύσκολο στον ΠΑΟΚ ο Πούκι

Ελεύθερος ο Πούκι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τρίτη (12/6) ο εκπρόσωπος του Πούκι, Τέεμου Τούρουνεν, μίλησε σε φινλανδικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας τα εξής: «Δεν είναι αλήθεια. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και διαπραγματευόμαστε και με άλλους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για εμάς. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια από καμία από τις δύο πλευρές. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πολλά: Το περασμένο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό, θεωρούνταν σίγουρη από τους Έλληνες. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή την ώρα»,

Αυτή είναι και η πραγματικότητα, καθώς ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 28χρονου φορ, τον οποίο θέλει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά δεν έχει φτάσει σε καμία οριστική συμφωνία.

Γι’ αυτό και ο Πούκι δεν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη. «Δεν ξέρω αν ετοιμάζει τις βαλίτσες του αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα πάει Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις εκκρεμούν και ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός ευρωπαϊκός σύλλογος, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε τα εχέγγυα που θέλουμε…», εξήγησε ο Τούρουνεν.

Το μόνο που επιβεβαιώθηκε από την πλευρά του Φινλανδού επιθετικού είναι το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά όπως τόνισε ο ατζέντης του δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X