Ιγκλέσιας: «Επιθυμία μου να συνεχίσω στην Primera Division»

Δείτε τα κατορθώματα του Μπόρχα  Ιγκλέσιας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας είναι ένας φορ που έκανε παπάδες με τη φανέλα της Σαραγόσα. Οι πρωταθλητές τον είχαν στα ραντάρ τους και τον εξέταζαν για την επιθετική τους γραμμή, αλλά ο 25χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι βασική του επιθυμία είναι να συνεχίσει στην Primera Division.

Για τον Ισπανό επιθετικό, ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες όπως η Εσπανιόλ, η Μπέτις, η  Ουέσκα, η Χετάφε και η Λεβάντε.

Ο Ιγκλέσιας μίλησε για το μέλλον του στη ραδιοφωνική εκπομπή Galicia en Goles:

«Η αλήθεια είναι ότι τη σεζόν που έρχεται έχω συμβόλαιο και θα πρέπει να ξεκινήσω στο Βίγο. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Επιθυμία μου είναι να αγωνιστώ στην Primera. Είναι περιπτώσεις που αν προκύψουν θα πρέπει να αξιολογηθούν, αλλά από τη στιγμή που δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμα, δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί ή τι πρόκειται να κάνω», ανέφερε σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το αν θα εξέταζε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα εκτός Ισπανίας σε περίπτωση που είχε κάποια πρόταση.

Όσον αφορά για το αν υπάρχει πιθανότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Θέλτα, υπογράμμισε: «Αυτό δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή σκέφτομαι περισσότερο. Αλλά το συμβόλαιό μου αναφέρει ότι πρέπει να είμαι στο Βίγο (σ.σ.: στην έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X