Ο Μελισσανίδης αποφασίζει για Βράνιες

Ο Μελισσανίδης αποφασίζει για Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες ήρθε ξανά στο προσκήνιο και πλέον είναι ένα θέμα που… καίει. Η επιστροφή της Άντερλεχτ μπερδεύει ξανά την ιστορία και το δεδομένο ενδιαφέρον των Βέλγων, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εκφραστεί και σε επίσημη πρόταση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Άντερλεχτ θα προσφέρει 2 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, ενώ οι αποδοχές του Βράνιες θα πλησιάζουν τις 800 χιλιάδες.

Από την πλευρά της Ένωσης, ο Βράνιες ήταν από τους παίκτες που βρισκόταν στη λίστα για ανανέωση με διπλασιασμό των αποδοχών. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση τα λεφτά που δίνει η ΑΕΚ δεν φτάνουν αυτά της Άντερλεχτ.

Πλέον, εφόσον οι Βέλγοι κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του Βράνιες, το μπαλάκι πέφτει στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για το αν θα κρατήσει τον Βόσνιο ή θα ανάψει το πράσινο φως για την μεταγραφή.

Είναι δεδομένο επίσης, πως ο Βράνιες είναι μία από τις αδυναμίες του «Τίγρη» και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και από τις δύο πλευρές και αυτό ίσως παίξει το ρόλο του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X