Από το Όσλο στη Φιλοθέη η Παπαχρήστου

Δυνατό ξεκίνημα στο τριπλούν για την Παπαχρήστου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έμπειρη αθλήτρια δεν κατάφερε να βρει έγκυρο πάτημα σε καμία από τις τρεις πρώτες της προσπάθειες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει στη συνέχεια να δοκιμάσει στις άλλες τρεις, αφού συνολικά μετείχαν εννέα άλτριες. Η Παπαχρήστου, η οποία έχει δείξει πως μπρορεί να πηδήσει μακριά, θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τις διοργανώσεις, που ακολουθούν. Πλέον προετοιμάζεται για την επόμενη στάση της που θα είναι το Γκαλά Φιλοθέης. Αναλυτικά κορυφαίες κυρίες του ελληνικού και όχι μόνο στερεώματος θα δώσουν το παρών στο Filothei Women Gala, την Τετάρτη 13 Ιουνίου. Η 19η στάση στην ιστορία της διοργάνωσης, θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με αυτές, που προηγήθηκαν και αυτό χάρη στην παρουσία σπουδαίων αθλητριών. Η Βούλα Παπαχρήστου μόνο καλές αναμνήσεις έχει από το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, ένα στάδιο στο οποίο στο παρελθόν έχει σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις. Η έμπειρη αθλήτρια του τριπλούν είναι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να βρει το μεγάλο άλμα. Στο μήκος, κάτι ανάλογο θα κυνηγήσει η Λίλη Αλεξούλη, που φέτος έχει “προσγειωθεί” στα 6,55 μέτρα. Τα δύο αγωνίσματα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια θα γίνουν παράλληλα. Η συνέντευξη Τύπου για το Filothei Women Gala θα γίνει τη Δευτέρα στις 12.00 στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, παρουσία της Κατερίνας Στεφανίδη.

To Filothei Women Gala διοργανώνει ο ΑΟ Φιλοθέης με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης– Ψυχικού, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και του Οργανισμού κοινωνικής Αλληλεγγύης-Προστασίας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Συνεργαζόμενος φορέας και της φετινής διοργάνωσης είναι η Πρωτοβουλία Υποστήριξης Ελλήνων Αθλητών – «Ο Δρόμος για το 2020», που δημιουργήθηκε από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Στο μεταξύ με αρκετές καλές συμμετοχές διεξάγονται σήμερα στην Καλαμάτα τα Παπαφλέσσεις που αποτελούν ευκαιρία για κάποιους να πετύχουν όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Για την ΑΕΚ θα πάρουν μέρος στο μήκος ανδρών ο Νίκος Καψής και στο μήκος γυναικών η Ανδριάννα Γράβαλου. Παράλληλα τον πρώτο της αγώνα για τη θερινή σεζόν θα πραγματοποιήσει και η Κύπρια αθλήτρια της ΑΕΚ, Ραμόνα Παπαϊωάννου στα 100μ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X