Ο Μελισσανίδης βόλτα στην Υδρα (ΦΩΤΟ)

Ο Μελισσανίδης βόλτα στην Υδρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο φωτογραφικός φακός του irafina.gr, «τσάκωσε» τον «Τίγρη» της ΑΕΚ, τον ηγέτη της κιτρινόμαυρης ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη, να αγναντεύει τα γαλάζια νερά στο λιμάνι της Ύδρας.

Ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας ποδοσφαίρου «έκλεψε» λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και χαλάρωσε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Στις φωτό διακρίνεται δίπλα στην γαλανόλευκη σημαία, πάνω στο «θηρίο», την θαλαμηγό του την «Vera», να απολαμβάνει το αγαπημένο του πούρο και να προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση της ΑΕΚ.

Και μια και ο λόγος για την «Πόρσε»- θαλαμηγό του Μελισσανίδη , ο «Αποδυτηριάκας» έχει γράψει ότι…

Η Βέρα είναι η Πόρσε της θάλασσας. Αυτή είναι η «Βέρα», μ’ αυτό το όνομα της μακαρίτισσας μάνας του έχει βαπτίσει το κότερό του ο Μελισσανίδης.

Μέχρι σήμερα ο Μελισσανίδης έχει αλλάξει 20 τουλάχιστον σκάφη. Από το πολύ μικρό πλεούμενο των 6 μ. στο μεγαλύτερο, μετά στο ακόμα μεγαλύτερο, στη συνέχεια στο πιο μεγάλο, το πιο ακριβό, το πιο πολυτελές. Ανάλογα με την επεκτατικότητα της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και όσο του «επιτρεπόταν», διότι πάντα θέλει να πατάει στέρεα, άλλαζε το μοντέλο του σκάφους. Μέχρι που πριν 10 χρόνια απέκτησε την «Πόρσε».

Από την πρώτη «βάρκα», ένα «φιατάκι» του νερού, που πρωτοαγόρασε ο τίγρης, μέχρι τη ντηζαϊνάτη «πόρσε», το όνομα του σκάφους είναι πάντα… «Βέρα». Έτσι όπως έλεγαν το πιο ιερό πρόσωπο της ζωής του. Της μητέρας του, με το χριστιανικό όνομα Θεοπίστη, Κοκκινιωτοπούλα, που ο πρώτος της γιος, ο Δημήτρης την έχασε στα 14 χρόνια του.

 

 

Ο Μελισσανίδης βόλτα στην Υδρα (ΦΩΤΟ)

Ο Μελισσανίδης βόλτα στην Υδρα (ΦΩΤΟ)

Ο Μελισσανίδης βόλτα στην Υδρα (ΦΩΤΟ)

Πηγή: Irafina

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X