Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας «γλύφει» τον ΠΑΟΚ: «Πιο δίκαιο θα ήταν να το πάρει αντί για την ΑΕΚ»

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας «γλύφει» τον ΠΑΟΚ: «Πιο δίκαιο θα ήταν να το πάρει αντί για την ΑΕΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Φώτης Κουτζαβασίλης, σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα και τόνισε ότι θα ήταν πιο δίκαιο να το κερδίσει ο ΠΑΟΚ., ενω στη συνέχεια μίλησε και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Aναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Για τα λάθη του Κάριους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Όλοι κάνουν λάθη. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν λάθη, ο τερματοφύλακας είναι ποδοσφαιριστής και δικαιούται και αυτός να κάνει λάθη. Δυστυχώς, εμείς την πληρώνουμε, αν όχι στο 100%, στο 99% των λαθών μας. Δεν είναι κατακριτέο και δεν είναι σωστό όλο αυτό που γίνεται προς το όνομά του. Είναι ένας παίκτης που έκανε ένα λάθος, σίγουρα ήταν στο μεγαλύτερο παιχνίδι της Ευρώπης, αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος και να κάνει λάθη. Νομίζω πάντως δεν το πήρε δίκαια η Ρεάλ το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ έπαιξε καλύτερα στην αρχή, ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, αλλά η Ρεάλ ήταν πιο τυχερή, βγήκε και ο Σαλάχ και επωφελήθηκε και από αυτό».

Για το επίπεδο της Super League και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ: «Το επίπεδο ανεβαίνει, περισσότερες ομάδες διεκδίκησαν το πρωτάθλημα πέρσι και πολλές ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο. Μέχρι τώρα είχαμε μάθει ο Ολυμπιακός να διεκδικεί το πρωτάθλημα, φέτος είδαμε την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ήταν κάτι που άρεσε σε όλο τον κόσμο, είδαμε τον ΠΑΟΚ να δυναμώνει. Ο ΠΑΟΚ νομίζω υπερτερούσε έστω και ελάχιστα της ΑΕΚ και θα ήταν πιο δίκαιο να κερδίσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ».

Για τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα της Super League: «Νομίζω ο Γιαννιώτης ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας μέσα στην χρονιά. Ο Πασχαλάκης στάθηκε σε υψηλό επίπεδο επίσης, μακάρι να συνεχίσει το ίδιο και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το πρωτάθλημα της Super League την ερχόμενη χρονιά: «Θα έχουμε πάλι το ίδιο, θα δυναμώσει περισσότερο ο Ολυμπιακός, οπότε θα δούμε τρεις ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο. Ο ΠΑΟΚ θα είναι δυνατός, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Θα είναι πολύ ωραίο το πρωτάθλημα».

Για την προσωπική του καριέρα: «Περιμένουμε την κατάληξη του πρωταθλήματος, θα κοιτάξω την κατάλληλη επιλογή για εμένα και θα δούμε. Όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ έχουν ως όνειρο να επιστρέψουν».

Για το Μουντιάλ: «Το Μουντιάλ το περιμένουμε όλοι, υπάρχουν πολλές ομάδες φαβορί. Kαι η Αργεντινή με τον Μέσι, η Ισπανία, η Γαλλία, η Αγγλία. Πολλοί ποδοσφαιριστές διψάνε για την κατάκτηση».

Για τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου: «Νομίζω ο Ντε Χέα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. Είναι σε σταθερή ανοδική πορεία, μου αρέσει το στυλ του πολύ, νομίζω είναι ο καλύτερος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X