Πολύ ξύλο στο ΣΕΦ (VIDEO)

Πολύ ξύλο στο ΣΕΦ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία, λίγη ώρα πριν την έναρξη του Game 2 των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Το ίδιο συνέβη και έξω από θύρα του γηπέδου, όπου υπήρχε επίσης ένταση. Αυτή γενικεύτηκε σε μεγάλης έκτασης μάχες «σώμα με σώμα», πίσω από το πέταλο που βρίσκεται απέναντι απ’ αυτό των οργανωμένων, δηλαδή έξω από τη Θύρα 1.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν μαζικά στο σημείο, όπου επικρατεί ένας μικρός χαμός, περίπου 45′ πριν το πρώτο τζάμπολ.

Μάλιστα, υπήρξε «κυνηγητό» στον περιβάλλοντα χώρα του σταδίου με την κατάσταση να εντείνεται λίγο αργότερα αφού σημειώθηκαν και μάχες σώμα με σώμα. Οι άνθρωποι της αστυνομίας συγκρούστηκαν με τους οπαδούς των Πειραιωτών κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κλίμα να είναι εξαιρετικά τεταμένο λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X