Παρελθόν από την Τσεντεβίτα ο Ζντοβτς, λόγω... Euroleague

Παρελθόν από την Τσεντεβίτα ο Ζντοβτς, λόγω... Euroleague
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, στην Τσεντεβίτα, είχε οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν, αλλά μόνο σε περίπτωση που η κροατική ομάδα έπαιζε την επόμενη σεζόν στην Euroleague (είτε μέσω κατάκτησης του EuroCup, είτε μέσω της ABA Liga).

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, με αποτέλεσμα ο Σλοβένος προπονητής να μην συνεχίσει την επόμενη χρονιά στον πάγκο της Τσεντεβίτα.

Η ανακοίνωση: «Δεδομένου των όρων που υπήρχαν στο συμβόλαιο των δύο πλευρών, όπου ένας ανέφερε πως η συνεργασία με τον Γιούρι Ζντοβτς θα επεκταθεί σε περίπτωση που κατακτηθεί η ABA Liga ή το EuroCup, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό τους».

Η δήλωση του τζένεραλ μάνατζερ, Davor Užbinec: «Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής, που θα τον θυμούνται στην Τσεντεβίτα για το κροατικό πρωτάθλημα, το Krešimir Ćosić Cup και το ABA Super Cup, για τα οποία θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και να τον συγχαρούμε. Ωστόσο, οι φιλοδοξίες του συλλόγου είναι ξεκάθαρες και συμπεριλαμβάνουν την επιστροφή στην Euroleague, κάτι το οποίο δεν καταφέραμε φέτος. Ήμασταν κοντά, ένα σουτ, μια βολή, μας χώρισαν από το στόχο μας, αλλά δεν τα καταφέραμε ούτε στην ABA Liga, ούτε στο EuroCup και θα το προσπαθήσουμε πάλι τη νέα σεζόν με νέο προπονητή. Έχουμε πολλά ενδεχόμενα ανοιχτά και θα αποφασίσουμε αυτές τις ημέρες. Ο νέος κόουτς θα οδηγήσει την ομάδα στο EuroCup και την ABA Liga, ενώ στο κροατικό πρωτάθλημα θα συμμετέχει η δεύτερη ομάδα μας, με νέους παίκτες, υπό την καθοδήγηση του Σλάβεν Ρίματς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X