Μασούντ: «Η αναβολή του φιλικού με την Ελλάδα, μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια»

Η επιστροφή του Μασούντ στην Εθνική (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρωταθλητής Μασούντ θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας, με τη φανέλα της χώρας τους. Ο Μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για την συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ και το φιλικό με την Ελλάδα.

«Η αποστολή μας είναι δύσκολη. Ξέρουμε πως οι αντίπαλοι μας δεν είναι ευκαταφρόνητοι. Καλούμαστε να αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο πως είμαστε το Ιράν και μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Είχαμε μια καλή προετοιμασία και ελπίζω να τα πάμε καλά. Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χώρα μας.

Η συμμετοχή σε Μουντιάλ είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που δεν γίνεται να εξηγήσω με λόγια», τόνισε ο άσος της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναβολή του φιλικού με την Ελλάδα.

«Η αναβολή του αγώνα μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια. Αυτό είναι βέβαιο. Ελπίζω πως θα κάνουμε τους Ιρανούς χαρούμενους. Το υπόσχομαι αυτό».

Θυμίζουμε ότι το Ιράν συμμετέχει σε όμιλο με Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X