Το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών!

Το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστικό είναι το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Nike, όπως γνωστοποίησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης της, με την Ένωση να τινάζει την μπάνκα με την Capelli Sport.

Από τις 7 Απριλίου το enwsi.gr σας είχε αποκαλύψει το μεγάλο deal της ΑΕΚ με την Capelli Sport, η οποία θα «ντύνει» την ομάδα από το καλοκαίρι του 2018 και για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που απομένει τις επόμενες ημέρες είναι η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με την αμερικανική εταιρία, όπου έχει αντιμετωπίσει τη συνεργασία της με την ΑΕΚ σε επίπεδο κορυφής, καθώς για την Capelli Sport η Ένωση αποτελεί το μεγάλο όχημα εισόδου στην ευρωπαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια τριετή συμφωνία που έχει το περιθώριο να φτάσει τα πέντε χρόνια.  Σε οικονομικό επίπεδο είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που έχει κάνει ποτέ ελληνική ομάδα με εταιρία ιματισμού κι αν υπολογίσουμε το ποσό της συμφωνίας, το αθλητικό υλικό, συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχος τότε θα αποφέρει στην ΑΕΚ 5 εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία!

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις εμφανίσεις της νέας σεζόν, όπου θα παρουσιαστούν μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για την ΑΕΚ και αποτελούν ειδική κολεξιόν. Η νέα φανέλα της ‘Ενωσης δεν θα φορεθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κιέλτσε, καθώς θα υπάρξουν άλλες εμφανίσεις στα φιλικά και ενδεχομένως θα την δούμε φορεμένη για πρώτη φορά ή στο τελευταίο φιλικό πριν από την Ευρώπη ή στα προκριματικά του Champions League στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της χρονιάς.

Επιπλέον, ήδη έχει παραδοθεί το υλικό των προπονήσεων, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X