Πιστέψτε το, το αξίζετε, είναι δικό σας!

Πιστέψτε το, το αξίζετε, είναι δικό σας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν έχασε το προβάδισμα που της είχαν δώσει οι δύο σερί νίκες της, η ΑΕΚ παίζει σήμερα το τελευταίο της…χαρτί για τον φετινό τίτλο. Η ομάδα χάντμπολ αντιμετωπίζει στις 17:30 (ΕΡΤ 3) τον Ολυμπιακό στο “Μελίνα Μερκούρη” στο 5ο και τελευταίο τελικό που θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή. Η ΑΕΚ προσπάθησε αυτές τις ημέρες να ανασυγκροτηθεί, να μαζέψει τις δυνάμεις της και πάει σήμερα στου Ρέντη να κάνει ξανά αυτό που έκανε στην πρεμιέρα των τελικών. Να φύγει νικήτρια από την έδρα του Ολυμπιακού, αυτή την φορά όμως έχοντας στις αποσκευές της και το τρόπαιο. Οι “κιτρινόμαυροι” έφαγαν μαζί αυτές τις ημέρες, συζήτησαν, δούλεψαν τα λάθη τους και όπως αναφέρουν “το έχουμε ξανακάνει, πάμε να κερδίσουμε”. Στην τελευταία προπόνηση το παρών έδωσε και η διοίκηση, δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στην ομάδα και ζητώντας από τους παίκτες να μπουν και να “ματώσουν” για τον τίτλο. Αγωνιστικά ο Νίκος Γραμματικός δεν υπολογίζει στους τραυματίας Λάμπη Βαμβακά και Παναγιώτη Νικολαϊδη. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν στο πλευρό της ομάδας και στην τελευταία προπόνηση, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του. Παρόλα αυτά έστειλε τις ευχές του στους συμπαίκτες του για να φύγουν σήμερα νικητές.

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα για να πανηγυρίσει σήμερα τη νίκη εξέφρασε ο Χρήστος Μυλωνάς. Ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ σχολίασε πως η ομάδα έχει κερδίσει μια φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο και αν δείξει το καλό της εαυτό σίγουρα μπορεί να το ξανακάνει. Παράλληλα σχολίασε πως θα πρέπει να βελτιώσουν την επίθεση τους και να βρουν πιο εύκολα λύσεις προς τα δίχτυα. Ο διεθνής περιφερειακός της ΑΕΚ επεσήμανε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει την βοήθεια των φιλάθλων του, θα παίξουμε για να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα μέσα στου Ρέντη. Έχουμε καταφέρει να σπάσουμε ήδη μία φορά την έδρα του αντιπάλου και πιστεύω μπορούμε να το ξανακάνουμε. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, ήμασταν κακοί και σε άμυνα και σε επίθεση, έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας, θα επικεντρωθούμε στην άμυνα, ώστε να πάρουμε μπάλες που θα μας οδηγήσουν σε εύκολα γκολ».

Να σημειώσουμε πως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημέρωσε ότι κατόπιν κλήρωσης παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και ΑΕΚ, τον 5ο τελικό της Handball Premier θα διευθύνουν οι διαιτητές Κώστας Κατσίκης και Μιχάλης Μιχαηλίδης. Παράλληλα ορίστηκαν οι παρατηρητές Σωτήρης Μίγκας, Θανάσης Νικολίτσας και Στράτος Κυριακούλιας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:30 (ΕΡΤ3) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X