«Γυάλισε» στους Ιντιάνα Πέισερς ο Κατσικάρης

«Γυάλισε» στους Ιντιάνα Πέισερς ο Κατσικάρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 51χρονος Έλληνας προπονητής, που έχει εργαστεί στη «Βασίλισσα»,  ακούγεται έντονα ότι οδεύει προς το NBA και αναμένεται να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ μίας εκ των ομάδων του «μαγικού κόσμου». Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει τίποτα οριστικό.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Κατσικάρης θα μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Aτλαντικού και όλα δείχνουν πως για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι μέλος του επιτελείου μίας ομάδας του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου.

Σύμφωνα με το ισπανικό «101tv.es», ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στο στόχαστρο της Ουνικάχα Μάλαγα και όλα έδειχναν πως θα διαδεχόταν τον Xοάν Πλάθα στο «τιμόνι» της, αλλά στην υπόθεση υπήρξε ανατροπή, καθώς η πρόταση των Ισπανών δεν τον ικανοποίησε. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής είναι μία πολύ καλή επιλογή για το προπονητικό staff των Ιντιάνα Πέισερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X