Στο... Κουβέιτ έφτασε η χάρη του Στανόγεβιτς

Στο... Κουβέιτ έφτασε η χάρη του Στανόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο προπονητής που έφυγε… νύχτα από τον ΠΑΟΚ, έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα δίχως ομάδα, ωστόσο η Αλ Καντσία από το… Κουβέιτ του πρόσφερε αρχικά ένα μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο και αποδέχθηκε.

Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να εργαστεί στην ομάδα του Κουβέιτ.

«Είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος και έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά, αφού παρακολούθησα την ομάδα σε πολλές αναμετρήσεις της πριν υπογράψω και συμφωνήσω με τη διοίκηση. Δεν μιλάω πολύ, ενδιαφέρομαι μόνο για τη δουλειά και δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω απλώς στη δουλειά, δεν ξέρω τίποτα άλλο, ο αγώνας μέσα στο γήπεδο και τα αποτελέσματα θα είναι ο πρώτος μου στόχος», υποστήριξε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που περιμένει να συναντηθεί με τη διοίκηση για να προσδιοριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι για την επόμενη περίοδο. Ζητώ από τους οπαδούς να είναι υπομονετικοί στην αρχή του ταξιδιού ώστε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μια ισχυρή ομάδα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X