Όλα τους φταίνε στο λιμάνι

Όλα τους φταίνε στο λιμάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έχει ενστάσεις για το σχέδιο αναδιάρθρωσης που εξετάζει το υπουργείο Αθλητισμού. Από την «ερυθρόλευκη» πλευρά σημειώνεται ότι όχι μόνο δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα από το γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά δεν συμφωνούν και με όσα ακούγονται για την αναδιάρθρωση με τη συμμετοχή 20 ομάδων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση τις επόμενες ημέρες, μέσω της οποίας θα εκφράζεται η διαφωνία του συλλόγου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα υπό την έννοια της κρατικής παρέμβασης που μπορεί να δημιουργεί και πρόβλημα σε σχέση με τη FIFA και την UEFA.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν θετικά την προσθήκη ενός ακόμα ξένου στην ΚΕΔ αλλά και τον τοποτηρητή των FIFA / UEFA για την ΕΠΟ.

Γενικότερα από τους Πειραιώτες εκφράζεται προβληματισμός για το πλάνο που υπάρχει καθώς και για το σκέλος διαιτησίας και τόσα άλλα ζητήματα για τη νέα σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X