Ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας... αδειάζει Βασιλόπουλο: «Να συνεργαστεί με την ΑΕΚ -Η αντιπαλότητα δεν οδηγεί πουθενά»

Εικόνες από τη συνέντευξη Τύπου του Βασιλόπουλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαστάσεις έχει πάρει η πολεμική διάθεση που δείχνει για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Αρης Βασιλόπουλος κατά της ΑΕΚ και του νέου γηπέδου της, εις βάρος των κατοίκων της περιοχής που τον ψήφισαν.

Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας παίρνει σαφείς αποστάσεις από τη συγκρουσιακή στρατηγική του Άρη Βασιλόπουλου, του συνιστά ευθέως να συνεργαστεί με την ΑΕΚ και υπογραμμίζει ότι, αντίθετα με τις συνεχείς κόντρες και οξύνσεις στις οποίες προχωρεί η δημοτική Αρχή, «η αντιπαλότητα και η σύγκρουση δεν οδηγούν πουθενά».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ ΝΦ-ΝΧ έχει ως εξής:

«Επειδή η αντιπαλότητα και η σύγκρουση δεν οδηγεί πουθενά, καταγγέλλουμε τη σύλληψη εργαζομένων του Δήμου και στη συνέχεια του Αντιδημάρχου καθαριότητας και συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς. Το τελευταίο διάστημα και ενώ η κατασκευή του γηπέδου προχωράει απρόσκοπτα, καθώς και τα ανταποδοτικά που έχει προτείνει εδώ και πολύ καιρό η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν γίνει αποδεκτά από τις Αρχές, οι εργαζόμενοι του Δήμου στην καθαριότητα βρίσκονται σε καθεστώς ανασφάλειας και δέχονται καθημερινά προπηλακισμούς, πιέσεις και προκλήσεις.

Το πρόβλημα της μεταφοράς των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου ευρίσκεται στη διαδικασία επίλυσής του, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο μετά την ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο ΠΔΕ.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ και ο Δήμος επιβάλλεται να συνεργαστούν γιατί μοναδική διέξοδος από την παρατεταμένη σύγκρουση που δεν ωφελεί κανέναν, ήταν και παραμένει ο διάλογος με στόχο την επίλυση των ζητημάτων που ανακύπτουν. Οι μηνύσεις και ο αποκλεισμός των εγκαταστάσεων του Δήμου επιδεινώνουν την κατάσταση και δεν βοηθούν στην εκτόνωση και την ειρήνευση.

Στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, θεωρούμε ότι η Διοίκηση και οι δημοτικές παρατάξεις, οφείλουν να δείξουν την απαιτούμενη σωφροσύνη και να συντονίσουν τις ενέργειές τους με στόχο την οριστική επίλυση των προβλημάτων, γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών.

Η Συντονιστική Επιτροπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X