Ο ΑΕΚτζής Δημοτικός Σύμβουλος που ψήφισε υπέρ Βασιλόπουλου και η εξήγηση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα φαίνεται ότι δημιουργήθηκε με την ψήφο υπέρ της πρότασης του Αρη Βασιλόπουλου στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, από ΑΕΚτζή και μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Δημοτικό Συμβούλο. Τον Νίκο Παπανικολάου.

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας όλοι οι παρευρισκόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τόνισαν το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται με την δυσλειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας που από το πρωί της Παρασκευής ήταν αποκλεισμένη, λόγω κατάληψης οπαδών της ΑΕΚ, στην νότια πύλη εισόδου του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί που ο Δήμαρχος έχει εγκαταστήσει παρανόμως το αμαξοστάσιο με τα σκουπιδιάρικα και δικαίως ο κόσμος της ΑΕΚ βγήκε… μπροστά για να υπερασπιστεί το δίκαιο και το νόμιμο.

Η αντιπολίτευση στο ΔΣ στηλίτευσε την μέχρι σήμερα στάση της Δημοτικής Αρχής, μιλώντας για τεράστια διαχειριστικά λάθη που έχουν γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τόνισε ότι δικαίως διαμαρτύρονται οι φίλοι της ΑΕΚ για την παράνομη εγκατάσταση στο άλσος.

Μετά από τέσσερις ώρες τοποθετήσεων, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να καλέσει τους καταληψίες να αποχωρήσουν από τον χώρο αναλογιζόμενοι την κατάσταση που δημιουργείται στην υγεία των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, ενόψει των κλιματικών συνθηκών και της περιόδου εξετάσεων στα σχολεία που διανύουμε. Ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισε το παραπάνω ψήφισμα ήταν και ο Νίκος Παπανικολάου ο οποίος είναι γνωστός Ενωσίτης και μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής. Ο ίδιος αντέδρασε έντονα στην πρόταση μελών του συνδυασμού του Άρη Βασιλόπουλου για εμπλοκή του εισαγγελέα, σχολιάζοντας πως θα ήταν απαράδεκτο να σταλούν τα ΜΑΤ για να διώξουν τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά ψήφισε θετικά στην πρόταση Βασιλόπουλου και κόντρα στους οπαδούς της ΑΕΚ και στα αιτήματα τους, ώστε να αποχωρήσουν αναλογιζόμενος τις ειδικές συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί στην πόλη οι οποίες και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών αλλά κυρίως των παιδιών που αυτές τις ημέρες δίνουν εξετάσεις.  Να σημειωθεί πως εκείνη την ημέρα ο Λύσανδρος Γεωργαμλής είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το Συμβούλιο πριν τεθεί το θέμα προς ψήφιση.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι δημιουργήθηκε… θέμα με την ψήφο του υπέρ της πρότασης του Δημάρχου, αν και ο ίδιος τονίζει ότι στηρίζει τις ενέργειες των φίλων της ΑΕΚ για την παράνομη εγκατάσταση και ξεκαθαρίζει ότι η ψήφος του αφορά αυτή την περίοδο που οι μαθητές δίνουν τις εξετάσεις τους στα σχολεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X