Γερά για Ματσίς η ΑΕΚ!

Γερά για Ματσίς η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ντάργουιν Ματσίς στέλνουν στην ΑΕΚ δημοσιεύματα από τη Βενεζούελα

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση επιθετικού και η περίπτωση του 25χρονου παίκτη της Γρανάδα φαίνεται πως απασχολεί την “Ένωση”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της χώρας του, ο Ισπανός δημοσιογράφος της Γρανάδα αποκάλυψε τις επαφές της ΑΕΚ με τον παίκτη κατά την διάρκεια της σεζόν. Ο Ματσίς είναι ένας παίκτης, το όνομα του οποίου έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την “Ένωση”. Τη φετινή σεζόν πέτυχε με την Γρανάδα 14 γκολ σε 33 παιχνίδια στην Β’ κατηγορία Ισπανίας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: “Ο Ντάργουιν Ματσίς, ο επιθετικός της Γρανάδα CF στην Β’ Ισπανίας μπορεί να φτάσει στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν για την ΑΕΚ. Ο Ματσίς που αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία Ισπανίας μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της επίθεσης και η υπογραφή του δεν θα έχει τόσο μεγάλο κόστος. Η επαφή ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον 25χρονο ποδοσφαιριστή έχει γίνει στη διάρκεια της σεζόν, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλμπέρτο Φλόρες σε συνέντευξη που έδωσε στο ράδιο Γρανάδα. Για τον ποδοσφαιριστή από την Βενεζούελα θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία και να δείξει τις δυνατότητες του.

Ο Ματσίς πέτυχε φέτος σε 33 παιχνίδια, 14 γκολ και έξι ασιστ και θα μπορούσε να συνεχίσει να σκοράρει ενώ η Γρανάδα παρέμεινε στην κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X