«Τσεκάρει» Λεστιέν η ΑΕΚ (VIDEO)

«Τσεκάρει» Λεστιέν η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να βάλουν σε προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ και το όνομα του Μαξίμ Λεστιέν βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  «LiveSport», η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου Βέλγου εξτρέμ, ο οποίος είναι ελεύθερος όμως η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη για την πρωταθλήτρια Ελλάδας καθώς υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες που τον κυνηγούν.

Ο Λεστιέν αναδείχθηκε από τη Μουσκρόν και το 2010 μετακόμισε στην Κλαμπ Μπριζ και παρέμεινε μέχρι το 2014 μετρώντας 157 συμμετοχές, 39 γκολ και 37 ασίστ. Από εκεί τον απέκτησε η Αλ Αραμπί του Κατάρ και τον δάνεισε αρχικά στην Τζένοα (24 συμμετοχές-1 γκολ) και εν συνεχεία στην Αϊντχόφεν (19 συμμετοχές-3 γκολ-10 ασίστ). Το καλοκαίρι του 2016 η Ρούμπιν Καζάν δαπάνησε 10 εκατ. ευρώ (!) για να τον πάρει στη Ρωσία και σε ενάμιση χρόνο είχε 28 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ. Τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Μάλαγα, όπου είχε 12 συμμετοχές και 1 ασίστ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X