Ποιον άλλον θα... ξεθάψουν για να δικαιωθούν οι νταμπλούχοι παρά ένα πρωτάθλημα;

Ποιον άλλον θα... ξεθάψουν για να δικαιωθούν οι νταμπλούχοι παρά ένα πρωτάθλημα;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλαίμαχος Κροάτης τερματοφύλακας, Τόντσι Γκάμπριτς παραχώρησε συνέντευξη στην 100posto.hr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο 56χρονος, ο οποίος φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” από το 1991 εως το 1993, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Στο τέλος θα το πιστέψετε!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν μπορούν να συγκριθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με κανέναν. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου είναι ακόμη πιο τρελοί. Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς με οδήγησε στον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί της ομάδας δεν περιγράφονται με λόγια, παρόλο που έχουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για πολλά χρόνια. Αν θυμάμαι καλά το τελευταίο ήταν το 1984.

Παρόλα αυτά, είχαν ένα μεγάλο πρόβλημα. Συνέχεια οι ομάδες από την Αθήνα, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, είχαν όλα τα προνόμια. Τώρα έχει αλλάξει η κατάσταση. Ο πρόεδρος του, Ιβάν Σαββίδης επενδύει πολλά χρήματα. Για μένα αυτή τη χρονιά είχε καλύτερη ομάδα και θα έπρεπε να είναι πρωταθλητές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X