Ο Μπονί και οι άλλοι παίκτες τοπ επιπέδου

Ο Μπονί και οι άλλοι παίκτες τοπ επιπέδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στις τελικές επιλογές της για τις θέσεις του φορ και του ακραίου επιθετικού. Λογικό εάν αναλογιστεί κάποιος πως βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του Ιουνίου και υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας μέχρι την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ΑΕΚ ψάχνει κάτι σπέσιαλ για την επίθεση και σύμφωνα με την «Ωρα των σπορ», προτάθηκε πρόσφατα μέχρι και ο Βίλφρεντ Μπονί!

Πρόκειται για τον 30χρονο Πρεμιερλιγκάτο σούπερ σταρ, που ψάχνει τον επόμενο προορισμό του έπειτα από πέντε χρόνια στο «νησί». Η Σουόνσι όπου μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι υποβιβάστηκε και ο Μπονί δύσκολα θα αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ. Ο Μπονί έχει παίξει ακόμα σε Μάντσεστερ Σίτι και Στόουκ και τη σεζόν που τελείωσε είχε 15 συμμετοχές με δύο γκολ.

Βέβαια, το κασέ και το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για τον διεθνή φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού, δείχνει πως μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Ωστόσο, είναι σημαντικό πως η ΑΕΚ κοιτάζει παίκτες από το πάνω ράφι, καθώς η επιλογή για την κορυφή της επίθεσης θα είναι για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X