Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μαξ Αλέν Γκραντέλ

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μαξ Αλέν Γκραντέλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα to10.gr, η ΑΕΚ, αλλά και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται «ζεστά» για την απόκτηση του Ιβοριανού διεθνούς αριστερού εξτρέμ, Μαξ Αλέν Γκραντέλ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Τουλούζ, ως δανεικός από την Μπόρνμουθ.

Ο 30χρονος  προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν, στην οποία πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα της Τουλούζ. Ο Ιβοριανός, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα τη γαλλική ομάδα.

Ο Αφρικανός ήταν εξαιρετικός και έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του. Ανάμεσα στους συλλόγους που χτύπησαν την πόρτα της Μπόρνμουθ τον περασμένο Ιανουάριο για την απόκτηση του Γκραντέλ ήταν οι Γκοτζέπε και Αλάνιασπορ, με τον Ιβοριανό, ωστόσο, να επιθυμεί την παραμονή του στο γαλλικό σύλλογο. Εκτός από τις δύο τούρκικες, την περίπτωσή του φέρονται να εξετάζουν επίσης ομάδες από την Κίνα και τη Γαλλία.

Το συμβόλαιο που έχει με την αγγλική ομάδα ο 30χρονος λήγει το καλοκαίρι του 2020, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί στην Μπόρνμουθ τη νέα σεζόν. Οι Βρετανοί σκέφτονται την παραχώρησή του είτε με δανεισμό είτε με κανονική μεταγραφή. Οι δύο ελληνικοί σύλλογοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον βραχύσωμο άσο, ο οποίος θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός από την αγγλική ομάδα. Ο Γκραντέλ, μετά και την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποίησε στην Τουλούζ, κοστολογείται πλέον στα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Ιβοριανός αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά φέτος σε πολλά παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε και στο δεξί άκρο. Εκτός από την Τουλούζ και την Μπόρνμουθ, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Σεντ Ετιέν, Λιντς και Λέστερ.

Η φετινή χρονιά ήταν μία από τις καλύτερες της καριέρας του, με τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχουν ανέβει κατακόρυφα. Το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις λίστες των δύο Δικεφάλων, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό από την Μπόρνμουθ. Η περίπτωσή του αναμφίβολα είναι πολύ δύσκολη, αλλά στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το απέδειξε άλλωστε φέτος με τη φανέλα της Τουλούζ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το 2011 είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, έχοντας καταγράψει 60 συμμετοχές και 10 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X