Απέρριψε Μάλαγα και βάζει πλώρη για ΝΒΑ ο Κατσικάρης! (ΦΩΤΟ)

Απέρριψε Μάλαγα και βάζει πλώρη για ΝΒΑ ο Κατσικάρης! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 51χρονος Έλληνας προπονητής βρέθηκε στο στόχαστρο της Ουνικάχα Μάλαγα και ενώ όλα έδειχναν πως θα διαδεχόταν τον Xοάν Πλάθα στο “τιμόνι” της, η υπόθεση πήρε άλλη τροπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “eldias” ο Φώτης Κατσικάρης αρνήθηκε την πρόταση της Ουνικάχα Μάλαγα και θα μετακομίσει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, θα μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Aτλαντικού και όλα δείχνουν πως για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι μέλος του επιτελείου μίας ομάδας του ΝΒΑ, χωρίς να αναφέρουν ποια ακριβώς είναι.

Ο Νικαιώτης προπονητής  ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στην Τενερίφη, ενώ σε συλλογικό επίπεδο ως head coach έχει εργαστεί επίσης στην ΑΕΚ, στην Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, στον Άρη, στη Μούρθια, στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X