Η ΑΕΚ με αποδείξεις και ονόματα για την παρανομία του Δήμου -Στην Εισαγγελέα η δικογραφία (ΦΩΤΟ)

Απόχη από τις εργασίες τους, αποφάσισαν να κάνουν οι υπάλληλοι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους. Στην ανακοίνωση τους, πετούν κακώς το μπαλάκι των ευθυνών στη μεριά της ΑΕΚ, η οποία είναι και η μόνη που προσπαθεί ουσιαστικά να βοηθήσει και να μπει ένα τέλος στο συνεχιζόμενο έγκλημα του Άρη και της παρέας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείο Εργαζομένων Ν.Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας καταγγέλει την σύλληψη και ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος 4 εργαζομένων του Δήμου που εργάζονται στην υπηρεσία καθαριότητας.
Οι συνάδελφοι μας δεν έκαναν τίποτα παράνομο πέρα ότι του βρισκόντουσαν στο χώρο εργασίας τους αποτέλεσαν όμως τα θύματα της αντιπαράθεσης Δήμου και ΠΑΕ-ΑΕΚ.
Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια καθημερινή κατάσταση έντασης που υπάρχει γύρω από το χώρο του γκαράζ και περιλαμβάνει φραστικά επεισόδια, λιθοβολισμό αυτοκινήτων του Δήμου, συγκεντρώσεις αποκλεισμού του χώρου από οργανωμένους ή ανοργάνωτους οπαδούς.
Αυτή η κατάσταση που βάζει στην μέση τους εργαζόμενους με κίνδυνο μάλιστα για την σωματική τους ακεραιότητα και την στέρηση της προσωπικής ελευθερίας πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ.
Για αυτό το Σωματείο εργαζομένων καλεί την διοίκηση του Δήμου και την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε τριμερή συνάντηση εντός των επομένων ωρών η 2-3 ημερών προκειμένου να υπάρχουν έγγραφες διαβεβαιώσεις και από τις 2 πλευρές που θα αφορούν την ασφάλεια
των συναδέλφων μας.
Μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση δεν μπορεί να συνεχιστεί καμιά εργασία στο χώρο αυτό και για αυτό το ΔΣ του Σωματείου αποφάσισε την αποχή από την εργασία μέχρι να υπάρξει λύση.

Σε κάθε περίπτωση

Τις ευθύνες της κυβέρνησης που έστρωσε το χαλί στα επιχειρηματικά
συμφέροντα ις ευθύνες της περιφέρειας που υπηρετεί αυτό το σχεδιασμό
Τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής να μην έχει εξασφαλίσει κατάλληλο
χώρο για τις εγκαταστάσεις των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου
ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΝΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ
ΘΥΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X