"Τελειώνει" με τον Ολυμπιακό και σηκώνει την κούπα σήμερα η ΑΕΚ!

"Τελειώνει" με τον Ολυμπιακό και σηκώνει την κούπα σήμερα η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πιο μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που έχει σήμερα την ευκαιρία για να πανηγυρίσει το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το πρώτο στην έδρα της. Η “Ένωση” υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 15:00 (ΕΡΤ 3) στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” και θέλει να κάνει το 3-1 στη σειρά των τελικών και να σηκώσει την κούπα μπροστά στον κόσμο της. Μετά τον πρώτο τίτλο στη Μίκρα και το δεύτερο στο Άργος, η ΑΕΚ θέλει σήμερα να πανηγυρίσει αυτό που δικαιούται και της αξίζει. Τον τίτλο μπροστά σε 600 Ενωσίτες που θα γεμίσουν και σήμερα το “κλειστό” οδηγώντας την ομάδα μέσα στο γήπεδο με την φωνή και τον παλμό τους. Αυτό καθώς στη χθεσινή σύσκεψη ο Ολυμπιακός ζήτησε από την αστυνομία να μπουν στο γήπεδο αυστηρά όσα άτομα αναφέρει η χωρητικότητα του γηπέδου. Ακόμα και έτσι όμως οι “κιτρινόμαυροι” είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να φέρουν την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού θέλει να “κλείσει” την κακή παρένθεση του αγώνα της Τετάρτης και να πραγματοποιήσει μια ανάλογη εμφάνιση με τους δύο πρώτους τελικούς.

Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ, Στάθης Ζαμπούνης με δηλώσεις του σχολίασε πως η ομάδα έχει αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση του τρίτου τελικού και είναι αποφασισμένη για να τα δώσει όλα σήμερα και να κερδίσει αυτό που της αξίζει. Παράλληλα ανέφερε πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και με καθαρό μυαλό σε όλη την διάρκεια του αγώνα: «Έχουμε αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση στον 3ο τελικό και η ομάδα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πάρει αυτό που τις αξίζει που δεν είναι τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη κάναμε παιδαριώδη λάθη, από κακή συγκέντρωση και όχι από κόπωση. Η ομάδα είναι φρέσκια και έχει πολύ μεγάλη θέληση. Θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσήλωση στα αμυντικά μας καθήκοντα και να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση». Αγωνιστικά ο Νίκος Γραμματικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Παναγιώτη Νικολαϊδη αλλά και τον Λάμπη Βαμβακά που επίσης έχει χτυπήσει το χέρι του.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε διαιτητές τους Μπέτμαν- Τζαφερόπουλο και παρατηρητές τους Μίγκα- Μπεμπέτσο- Κυριακούλια.

Σε ότι αφορά τα ιστορικά στοιχεία ο Ολυμπιακός συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικούς πρωταθλήματος και δεύτερη φορά γενικά σε τελικό μετά από αυτόν στο Φάιναλ φορ του Κυπέλλου κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα στη Γλυφάδα.

Η ΑΕΚ είναι για ένατη φορά σε τελικό, τρίτη στο πρωτάθλημα μετά το 2013 και το 2014, ενώ έχει και άλλες έξι παρουσίες σε τελικούς κυπέλλου, το 2009, το 2011, το 2012, το 2013, το 2014 και το 2015. Η Ένωση έχει στην κατοχή της δύο πρωταθλήματα και άλλα τρία κύπελλα. H AEK βρίσκεται στην 5η θέση με 8 μετάλλια (έχοντας εξασφαλίσει και ένα φετινό) και έχει ως στόχο τα επόμενα χρόνια να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα, στην οποία βρίσκονται Φίλιππος Βέροιας, Δούκας, Ιωνικός και Πανελλήνιος με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται στην Α2 Ανδρών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X