Συμφώνησαν Δώνης-Παναθηναϊκός για δύο χρόνια

Συμφώνησαν Δώνης-Παναθηναϊκός για δύο χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oλοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το ραντεβού ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα. Το κλίμα στη συνάντηση των δύο πλευρών ήταν εξαιρετικό, ενώ βρέθηκε η καθοριστική φόρμουλα στο μεγαλύτερο ζήτημα που υπήρχε μέχρι σήμερα και αφορούσε στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Ελληνα προπονητή.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν τελικά για συνεργασία διετούς διάρκειας και έτσι ξεπεράστηκε και αυτό το ζήτημα, με το δεύτερο χρόνο να εμπεριέχει υψηλότερες απολαβές στον Δώνη και στο τιμ των συνεργατών του.

Όπως ενημέρωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Νίκος Νταμπίζας τον Γιώργο Δώνη, το μόνο που απομένει για την οριστική συμφωνία είναι η έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου που θα ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της συνάντησης της Πέμπτης.

Παρ’ όλα αυτά, όλα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα χαλάσει το deal καθώς είναι ο αυτός που είχε αρχικά ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιώργου Δώνη για τον διάδοχο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πράσινο πάγκο, ενώ έχει εξασφαλίσει και τη συγκατάθεση του Παϊρόζ Πιεμπονγκστάντ.
Ετσι, πλέον φαίνεται πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία της οριστικής ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X