Θα το σηκώσει μπροστά στον κόσμο της

Εικόνες από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φανερά κουρασμένη αλλά και χωρίς καθαρό μυαλό στην επίθεση “πλήρωσε” ακριβά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποτέλεσμα να δώσει την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κερδίσει και να μειώσει σε 2-1 την σειρά των τελικών.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν να αντιμετωπίσουν και την κακή διαιτησία η οποία “χαρίστηκε” πολλές φορές στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ειδικά έδειχνε να είναι εγκλωβισμένη στην επίθεση πετυχαίνοντας μόλις πέντε τέρματα σε μισή ώρα αγώνα. Οι λανθασμένες επιλογές σε συνδυασμό και με τις επεμβάσεις του Τσιλιμπάρη είχαν ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να “χτίσει” διαφορά στο σκορ και να πάει στα αποδυτήρια με 11-5. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 20-9. Κάπου εκεί ξεκίνησε και η αντεπίθεση της ομάδας του Νίκου Γραμματικού που έδειξε να “ξεκολλάει” στην επίθεση. Με αλλαγές και τρεξίματα στο παιχνίδι της η “Ένωση” ..ψαλίδισε την διαφορά και με έξι σερί γκολ μείωσε σε 20-15 για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με 22-16. Πλέον το Σάββατο στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θέλει μπροστά στον κόσμο της να πανηγυρίσει τη νίκη και την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- ΑΕΚ 22-16
Τα πεντάλεπτα: 3-0, 4-1, 6-1, 7-2, 9-4, 12-5 (ημχ.), 15-6, 16-7, 18-8, 20-9, 20-12, 22-16
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης 2, Κρητικός 4, Πετρίσεβιτς, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 1, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 2, Σανίκης 3, Αλβανός 2, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 2, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης.
ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χ. Νικολαΐδης 2, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας, Ζαμπούνης 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας 2, Λόκεν, Δομπρής 3, Βαμβακάς 1, Αργυρού 1, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 3.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 1/1-1/1

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 46:10 έγινε μικρή διακοπή προκειμένου να γίνουν συστάσεις στους οπαδούς της Α’ ομάδας, οι οποίοι κουνούσαν την μία εκ των δύο εστιών».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X