Κάνει… κλικ στην ΑΕΚ ο Γκερέρο

Κάνει… κλικ στην ΑΕΚ ο Γκερέρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει σέντερ φορ στην αγορά, έχοντας πάντα στο μυαλό της τον Σέρχιο Αραούχο. Η περίπτωση του Αργεντίνου πάντως παραμένει… βουνό, μιας και πλέον η συζήτηση πάει σε αγορά με τα ποσά να ανεβαίνουν κατά πολύ. Και η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει διάθεση να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό μόνο για αγορά, την ώρα που ήδη πλήρωσε σχεδόν 2 εκατ.ευρώ στην Λας Πάλμας για να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα του Μάρκο Λιβάγια.

Για αυτό στην ΑΕΚ κοιτούν και… αλλού. Ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο είναι μία περίπτωση που δημοσιοποιήθηκε ότι αρέσει αρκετά στους «κιτρινόμαυρους». Μένει ελεύθερος, φέτος «έγραψε» 1.500 λεπτά στην Λεγκανιές σε 22 ματς της Primera Division με 4 γκολ και 3 ασίστ και στα 28 του δείχνει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Η Ενωση έχει δείξει το έντονο ενδιαφέρον της, η πλευρά του παίκτη το γνωρίζει και θέλει πολύ να κάνει το βήμα προς την… Ευρώπη και το Champions League, με μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ξέρει να… αναγεννά παίκτες. Αλλωστε οι περιπτώσεις τον Αραούχο-Λιβάγια-Τσιγκρίνσκι είναι… ξεκάθαρες και γνωστές στην Ισπανία πια.

Πλέον, μένει να φανεί αν ο Γκερέρο είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ και του Μαρίνου Ουζουνίδη για την θέση του φορ, ώστε να γίνει η τελική κίνηση και να αποκτηθεί. Και αυτό διότι η ΑΕΚ θέλει να έχει τον φορ στην προετοιμασία της και στα προκριματικά του Champions League αρχές Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X