Πλήρης άγνοια της Ιντερνασιονάλ για Μολέδο και Ολυμπιακό

Πλήρης άγνοια της Ιντερνασιονάλ για Μολέδο και Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέδο σε δηλώσεις του να επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του σύντομα μπορεί να βρίσκεται στο… αεροπλάνο για  λογαριασμό του Ολυμπιακού, ωστόσο η πλευρά της Ιντερνασιονάλ κρατά την σταθερή και αδιάλλακτη τακτική που είχε από την αρχή.

Απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον του Μολέδο στο ίδιο μέσο από το οποίο ρωτήθηκε και ο εκπρόσωπος του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο, δήλωσε πλήρη άγνοια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και χωρίς να αφήσει οποιαδήποτε… περιθώριο «δεν έχει φτάσει τίποτα σε εμάς», απαντώντας για το αν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Τώρα το αν η παραπάνω τοποθέτηση είναι και η πραγματικότητα ή αν απλά οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να κάνουν το «παιχνίδι» τους ώστε να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος θα αποδειχθεί πολύ σύντομα. Σε κάθε περίπτωση, οι ίδιοι είναι που κρατούν το καρπούζι και το μαχαίρι στην υπόθεση αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X