«Γι' αυτό ο Ρονάλντο είναι ενοχλημένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

«Γι' αυτό ο Ρονάλντο είναι ενοχλημένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην άσος της Εθνικής Πορτογαλίας μίλησε στην Ισπανία αναφορικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο και τι κρύβεται πραγματικά πίσω από τις δηλώσεις του συμπατριώτη του μετά τον τελικό του Champions League.

Ο Νούνο Γκόμες αποκάλυψε πως ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο έχουν κολλήσει, παρά τις υποσχέσεις, θεωρώντας πάντως ότι στο τέλος θα παραμείνει στους Μερένχες.

«Νομίζω ότι δεν θα φύγει, αλλά είναι ενοχλημένος για το γεγονός ότι ενώ του έχουν πει ότι θα ανανεώσει, η διορία έχει περάσει και δεν έχει γίνει τίποτα. Πιστεύω ότι οι δύο πλευρές θα καταλάβουν η μία την άλλη. Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Αν δείτε τι πληρώνεται στον κόσμο, ο Κριστιάνο είναι πολύ χαμηλά μισθολογικά και θέλει ένα σημάδι από την ομάδα, όπως έκανε η Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Μέσι. Οι σχέσεις με τον Πέρεθ είναι παγωμένες. Ο Κριστιάνο έλαβε υποσχέσεις ότι θα ανανεώσει με αυξημένες αποδοχές. Όταν μίλησε στην ομάδα για αυτό, του μεταφέρθηκε ότι δεν ήταν ακόμα η ώρα. Αισθάνεται λυπημένος, καθώς οι υποσχέσεις δεν έχουν γίνει πράξεις», υποστήριξε ο Νούνο Γκόμες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X