Η ΑΕΚ μένει.. Champions League -Εριξε «πόρτα» στον Μπερτομέου για το Eurocup

Η ΑΕΚ μένει.. Champions League -Εριξε «πόρτα» στον Μπερτομέου για το Eurocup
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να παραμείνει στο Basketball Champions League και το στηρίζει παρά τις «σειρήνες».

Η διοργανώτρια αρχή του Eurocup απέστειλε πρόσκληση στη “Βασίλισσα”, προκειμένου να συμμετάσχει στη διοργάνωση από τη νέα σεζόν, με την Ένωση ωστόσο να αρνείται την πρόταση, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σε σύσκεψη εκπροσώπων της Euroleague πριν από λίγους μήνες, είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο οι φιναλίστ του Basketball Champions League να λάβουν μέρος στο EuroCup της σεζόν 2018-19.

Αυτό έγινε και πραγματικότητα, αφού ο Τζόρντι Μπερτομέου απέστειλε πρόσκληση στην κάτοχο του BCL, ΑΕΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» δεν είδαν με καλό… μάτι αυτή την κίνηση και απάντησαν αρνητικά, αφού τα πράγματα, όσον αφορά το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας ήταν ξεκάθαρα πό την πρώτη στιγμή. Στην Ένωση υπάρχει ικανοποίηση για τη διοργάνωση του Basketball Champions League, τόσο από πλευράς κριτηρίων, όσο και από τα έσοδα που φέρνει στις ομάδες η διοργάνωση και δεν υπήρξε ουδεμία σκέψη «μεταπήδησης» στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague Basketball.

Μάλιστα, περιμένουν και άλλες ομάδες της Euroleague αργά ή γρήγορα να… ενταχθούν στη διοργάνωση της FIBA, ώστε τα επόμενα χρόνια το ευρωπαϊκό μπάσκετ να επιστρέψει στην κανονικότητα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X