Η (δεύτερη) ευκαιρία του Κλωναρίδη

Η (δεύτερη) ευκαιρία του Κλωναρίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι με την… ελπίδα, ότι η ΑΕΚ είχε πάρει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη των 6μηνών στον ΠΑΟ την σεζόν 2016/17.

Αντιθέτως ο ΕλληνοΒέλγος επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στα «θέλω» του Μανόλο Χιμένεθ και στις απαιτήσεις της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ σε τρεις διοργανώσεις. Τα 1.200 αγωνιστικά λεπτά του σε 24 εμφανίσεις (1 γκολ) δεν… προσέφεραν και πολλά στους «κιτρινόμαυρους» και μέσα στο 2018 δεν είδαμε πολλές φορές τον Βίκτωρα σε επίσημα ματς (τρεις φορές αλλαγή στο Πρωτάθλημα, δύο φορές βασικός στο Κύπελλο). Οχι άδικα, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, σαφώς και δίνει… ελπίδες ξανά στην ΑΕΚ για να δει από τον Κλωναρίδη τον καλύτερο του εαυτό. Μαζί του στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αγωνιζόμενος ως δεύτερος επιθετικός, δίπλα στον Μπεργκ. Είχε σε 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημείωσε έξι γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, δείχνοντας ότι… κούμπωνε με φορ τύπου Μπεργκ.

Με τα τωρινά δεδομένα η ΑΕΚ θα ψάξει στην αγορά σέντερ φορ (θα γίνει προσπάθεια για Αραούχο, αλλά…), έχοντας όμως ήδη και τον Μάρκο Λιβάγια στην θέση του περιφερειακού, ενώ η απόκτηση και δύο εξτρέμ συν την παρουσία των Μάνταλου-Μπακασέτα, δυσκολεύει το έργο του Βίκτωρα. Ωστόσο, θα έχει διαφορετική εκκίνηση φέτος έχοντας ένα χρόνο στην ομάδα, έχοντας μάθει πρόσωπα και πράγματα και δουλεύοντας με έναν προπονητή που του είχε δείξει εμπιστοσύνη και στήριξη.

Και αυτό ίσως αλλάξει τα δεδομένα για το πόσο τελικά μπορεί να προσφέρει ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ, η οποία τον έχει «δέσει» μέχρι το 2020 και περιμένει… απόσβεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X