Τα ψέματα για Κάιπερς και τα «κόκκινα» παιχνίδια

Τα ψέματα για Κάιπερς και τα «κόκκινα» παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνταγή είναι γνωστή από το παρελθόν. Οπου ανακύπτει παίκτης που αρέσει στην ΑΕΚ, να από πίσω και ο Ολυμπιακός. Οποιον παίκτη ζητά η ΑΕΚ, εμφανίζεται τσόντα και ο Βαγγέλης για να κάνει ρελάνς. Και επειδή οι μέρες είναι πονηρές, τα παιχνιδάκια δίνουν και παίρνουν. Ξεκινά το ροκάνισμα, εμπλουτίζεται με τα γνωστά επικοινωνιακά κέντρα και δημιουργούν κλίμα. Δείτε τι συμβαίνει με την υπόθεση του Κάιπερς.

Εδώ και ώρες, διακινείται ψευδώς η πληροφορία πως η ΑΕΚ προσφέρει στον Βέλγο συμβόλαιο 30.000 ευρώ. Εντελώς αναληθή, καθώς η πρόταση της Ενωσης αφορά 4ετες συμβόλαιο που κλιμακωτά ανεβαίνει και αρχίζει πολύ πάνω από τα 30.000 ευρώ. Είναι μια καλή πρόταση, αλλά ο μάνατζερ του Κάιπερς θέλει να τον βάλει σε πλειστηριασμό. Και εδώ αρχίζουν τα πολύ περίεργα.

Σε καμία επαφή με την ΑΕΚ, ο μάνατζερ του Κάιπερς δεν ζήτησε παραπάνω λεφτά. Το μόνο που έλεγε είναι ότι δεν βιάζεται για απάντηση και ότι έχει προτάσεις από 7-8 ομάδες στην Ελλάδα και ότι υπάρχουν και ομάδες από Βέλγιο. Στον Εργοτέλη βεβαίως τον είχε με 25.000 ευρώ, αλλά αυτά μικρή σημασία έχουν.

Λένε διάφοροι εξυπνητζίδες, τι έγινε στο παρελθόν με τον Νικολαϊδη. Να θυμηθούμε τι έγινε. Ο Απόλλων και ο Νικολαϊδης είχαν δύο προτάσεις και ο παίκτης επέλεξε αυτήν της ΑΕΚ, απορρίπτοντας του Ολυμπιακού. Εδώ με τον Κάιπερς, δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να πήγε στον Εργοτέλη. Και καταγράφεται η παγκόσμια πρωτοτυπία, ο Κάιπερς να εμφανίζεται όχι να θέλει να πάει σε άλλη ομάδα, αλλά απλά να μη θέλει να πάει στην ΑΕΚ!

Ποιο είναι το προσβλητικό; Το ποσό που του προσφέρθηκε; Τότε δεν θα ήταν λογικό να αξιώσει περισσότερα χρήματα; Γιατί μιλούν τόσο άσχημα για την ΑΕΚ και τον Εργοτέλη; Δεν αντιλαμβάνονται πως με όλα αυτά, ο παίκτης κινδυνεύει να μείνει έναν χρόνο στην εξέδρα στην πιο κρίσιμη καμπή της καριέρας του;

Η ΑΕΚ έκανε όσα έπρεπε με τον παίκτη. Συμφώνησε με ομάδα που της ανήκε και η ίδια η ομάδα είναι εκείνη που λέει ότι δεν δέχεται εκβιασμούς από μάνατζερ. Ποιοι προσέγγισαν τον παίκτη παράνομα και του πήραν τα μυαλά σαν…χαρτιά τουαλέτας, θα φανεί λίαν συντόμως.

O Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X