"Να το σηκώσουμε την Τετάρτη"

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και πλέον όλα είναι στο χέρι της. Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια ωστόσο κανείς στις τάξεις του “Δικεφάλου” δεν θέλει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να …τραβήξει κι άλλο η σειρά των τελικών. Μετά το 2-0 επί του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να τελειώνουν την Τετάρτη στου Ρέντη στον τρίτο τελικό και να επιστρέψουν με την κούπα του πρωταθλητή στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα στηθεί ξανά ξέφρενο πανηγύρι από τον κόσμο του “Δικεφάλου”.

Η ΑΕΚ απέδειξε περίτρανα πως είναι μακράν η καλύτερη και η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, παίζοντας μάλιστα το τελευταίο δίμηνο συνεχόμενα σε Ελλάδα και Ευρώπη με παιχνίδι κάθε τέσσερις μέρες. Τίποτα όμως δεν φαίνεται πως μπορεί να σταματήσει την πορεία των “κιτρινόμαυρων” κάτι που φάνηκε και χθες. Βλέποντας τους παίκτες του Νίκου Γραμματικού μέσα στο γήπεδο να καταπίνουν χιλιόμετρα δεν θα σκεφτόταν κανείς πως αυτή η ομάδα έδωσε το τρίτο της παιχνίδι σε οκτώ ημέρες και μάλιστα έναν τελικό Ευρώπης και δύο τελικούς πρωταθλήματος. “Κάναμε το δεύτερο βήμα, έχουμε ακόμα ένα για να τελειώσουμε το έργο μας. Στόχος μας είναι να τελειώνουμε την Τετάρτη. Να σηκώσουμε την κούπα και να επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας” σχολίαζαν οι “κιτρινόμαυροι”.

Ο Νίκος Γραμματικός προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς όπως τόνισε μετά το παιχνίδι, ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη τα δύο από τα τρία βήματα που χρειάζονται. Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” ήταν κάτι που έδωσε μεγάλη δύναμη στον κόσμο που ανυπομονεί για να ζήσει ανάλογες και ακόμα πιο συγκλονιστικές στιγμές αυτή την φορά με το τρόπαιο του πρωταθλητή σε περίοπτη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X