Ξύπνησε και ο Ροντρίγκες από την Τουρκία: «Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ τα άξιζε όλα!»

Ξύπνησε και ο Ροντρίγκες από την Τουρκία: «Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ τα άξιζε όλα!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία, με τη Γαλατασαράι, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα που έχασαν οι «ασπρόμαυροι» από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γκάρι Ροντρίγκες στην εφημερίδα «Metrosport»: 

«Η Γαλατασαράι έκανε μία εξαιρετική σεζόν. Και σε προσωπικό επίπεδο ήταν μία σπουδαία σεζόν, είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα πρωταθλητής Τουρκίας. Δεν ήταν εύκολο, υπήρχαν πολλές δυνατές ομάδες, αλλά ήμασταν οι καλύτεροι και αξίζαμε τον τίτλο».

Επικοινώνησε κάποιος από τον ΠΑΟΚ να σου πει μπράβο για την κατάκτηση του τίτλου, μιλάς με πρώην συμπαίκτες σου;

«Μιλάω με πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες μου, με τον Ντιέγκο, τον Βαρέλα, μιλάω σχεδόν καθημερινά μαζί τους. Επίσης μιλάω με τον Πέλκα, μου στέλνουν μηνύματα. Έχω συνεχώς επαφή μαζί τους».

Υποθέτω ότι παρακολουθούσες και την πορεία του ΠΑΟΚ που έχασε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα με αποφάσεις δικαστηρίων.

«Ναι παρακολούθησα κάποια πράγματα, κάθε χρόνο τα ίδια στην Ελλάδα. Ήμουν δύο χρόνια εκεί, δεν ξέρω τελικά τι αλλάζει. Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ άξιζε τα πάντα, είχε την καλύτερη ομάδα. Πήραν το Κύπελλο άξιζαν όμως και το Πρωτάθλημα, φυσικά».

-Θεωρείς ότι έδωσε με τη φετινή σεζόν και απάντηση σε εκείνους που σε αμφισβήτησαν όταν έφυγες Από τον ΠΑΟΚ και έλεγαν ότι βιάστηκες, τότε δεν θα πετύχεις τίποτα σημαντικό με τη Γαλατά;

«Μίλησαν πάρα πολύ όταν έφυγα ορισμένοι. Ο καθένας ήταν τόσο αρνητικός είχε και από μία άποψη να εκφράσει. Ήξερα όμως τι έκανα, ότι ήταν καλό αυτό που έκανα για την καριέρα μου και το απέδειξα με την κατάκτηση τίτλου με τη Γαλατασαράι. Θα παίξουμε στους ομίλους του Champions League, είναι μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος που έκαναν αυτό το βήμα. Όπως είμαι χαρούμενός που πέρασα και από τον ΠΑΟΚ. Τι μπορούν να πούνε; Ο καθένας έχει και από μία άποψη. Τώρα όλα πάνε καλά».

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Φατίχ Τερίμ:

«Πιστεύει πάρα πολύ σε μένα, το λένε όλοι στην Τουρκία. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, θρύλος στην Τουρκία. Ένας από τους καλύτερους προπονητές. Το έδειξε και προς εμένα, του έδειξα και εγώ την αξία μου. Οι εμφανίσεις μου και τα στατιστικά μου ήταν πολύ καλά φέτος. Με βοήθησε πολύ, γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος στην Γαλατασαράι. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και οδήγησε την ομάδα σ’ αυτό το σημείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X