Ποιους πρώην "πράσινους" συναντάει στην ΑΕΚ ο Ουζουνίδης

Ποιους πρώην "πράσινους" συναντάει στην ΑΕΚ ο Ουζουνίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι κι επίσημα νέος τεχνικός της ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ. Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του 49χρονου Εβρίτη τεχνικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. Στην Ένωση ο Ουζουνίδης θα συναντήσει αρκετούς παλαιούς γνώριμους, με τους οποίους συνεργάστηκε στον Παναθηναϊκό τον 1,5 χρόνο που κάθισε στον πάγκο του “τριφυλλιού”.

ΟΙ “ΠΡΩΗΝ” ΧΟΥΛΤ – ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ

Όσον αφορά στον αγωνιστικό κομμάτι, οι Νίκλας Χουλτ και Βίκτωρ Κλωναρίδης θα ξανασυνεργαστούν με τον έμπειρο τεχνικό ύστερα από έξι μήνες και ένα χρόνο αντίστοιχα. Ο Σουηδός μπακ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Ουζουνίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας του “τριφυλλιού” μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν κι έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος υπό τις οδηγίες του Ουζουνίδη πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αγωνιζόμενος ως δεύτερος επιθετικός. Ο “Κλώνα” έπαιξε στον Παναθηναϊκό το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 και σε 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημείωσε έξι γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.

ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ “ΛΥΜΠΕ” ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗ

Σε διοικητικό επίπεδο, ο Ουζουνίδης θα συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ. Ο Ουζουνίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού την 1η Δεκεμβρίου του 2016, ενώ τρεις εβδομάδες αργότερα ο Λυμπερόπουλος επέστρεψε στο “τριφύλλι” ως Τεχνικός Διευθυντής, αλλά αποχώρησε στο τέλος της σεζόν εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.

Επίσης, επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης της Ένωσης είναι ο Χρήστος Καρβουνίδης, ενώ τη θέση του εργοφυσιολόγου έχει αναλάβει ο Γιάννης Κωτσής, οι οποίοι μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ήταν στον Παναθηναϊκό μαζί με τον Ουζουνίδη, αλλά αποχώρησαν για χάρη της ΑΕΚ ύστερα από πρόταση του Λυμπερόπουλου.

Παράλληλα, την Πέμπτη (24/05) ανακοινώθηκε πως ο Ανδρέας Λαγωνικάκης ενσωματώνεται στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, αποχωρώντας απ’ τον Παναθηναϊκό.

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ

BONUS: Εκτός απ’ τους προαναφερθέντες, με τους οποίους συνεργάστηκε στον Παναθηναϊκό, ο Ουζουνίδης έχει συνυπάρξει και με τον Τάσο Μπακασέτα στον Πανιώνιο. Μάλιστα, χάρη στην εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε στους “κυανέρυθρους” τη σεζόν 2015-16, με 12 γκολ και οχτώ ασίστ σε 36 παιχνίδια, πήρε τη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X