Tο τρένο της μεγάλης πράσινης φυγής δεν έχει σταματημό

Tο τρένο της μεγάλης πράσινης φυγής δεν έχει σταματημό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουτσιάνο Νέβες αποτελούσε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη που είχε απομείνει στον Παναθηναϊκό και από τη στιγμή που δεν θα δεχόταν τη μείωση που θα του πρότεινε ο Νίκος Νταμπίζας, δύσκολα θα παρέμενε στο ρόστερ του “τριφυλλιού”.

Και όσο και αν οι “πράσινοι” δεν γίνεται με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί να χάσουν παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο στην περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα.

Ακόμα και αν ο 25χρονος επιθετικός έδειξε τη φετινή σεζόν ότι δέθηκε με την ομάδα καθώς παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, δούλεψε σκληρά, επανήλθε και μάλιστα βοήθησε στα τελευταία ματς της σεζόν (9 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ στο πρωτάθλημα) ενώ μην ξεχνάμε πως πλέον έχει χαραγμένο στο πόδι του και το… τριφύλλι.

Την Παρασκευή το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ ανάμεσα στο Νίκο Νταμπίζα και τον εκπρόσωπο του Λουτσιάνο αλλά και τον ίδιο τον Βραζιλιάνο.

Εκεί άκουσε τη πρόταση του Παναθηναϊκού για να παραμείνει με μείωση των αποδοχών του, αλλά δεν την αποδέχθηκε. Όμως φάνηκε πολύ συναινετικός στο να λύσει το συμβόλαιο του με τους “πράσινους” και καταδεκτικός σε ό,τι του πρότεινε ο Νίκος Νταμπίζας.

Στον Λουτσιάνο οφείλονται περίπου 500.000 ευρώ και δέχθηκε να πάρει μια γερή προκαταβολή που θα αγγίζει τις 200.000 ευρώ και τα υπόλοιπα να μπουν σε αρκετές δόσεις δίνοντας έτσι το περιθώριο στον Παναθηναϊκό να μπορέσει να τον αποπληρώσει σε βάθος χρόνου.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν “πάτησε” στο συμβόλαιο του, ζήτησε μόνο τα δεδουλευμένα του. Δεν ζήτησε τίποτα παραπάνω, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το 2020!

Μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα ευχαριστεί τον παίκτη για τη στάση που κράτησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X